Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Sterk in service en flexibiliteit

Transport+overige diensten ....

TRANSPORT

  • We zijn gevestigd in Eede (Zeeland), gelegen nabij Sluis (NL) en Maldegem (B). De N49 Knokke-Antwerpen is een vijftal minuten rijden. Oost- en West Vlaanderen (B) zijn daarom makkelijk te bereiken.
  • Wij rijden dagelijks naar Antwerpen.
  • Zeebrugge (B) is maar een half uur rijden vanuit Eede.
  • Onze containerchassis kunnen alle maten van containers vervoeren, dit wil zeggen 20”, 30” ,40” (hc) en 45". Door de meerdere chassis in ons wagenpark, hebben wij de mogelijkheid om bij de klant af te koppelen. Dit is in een straal van 30 km. rond Eede zeer interessant. Hierdoor kan de klant, in overleg, de tijd nemen om te lossen of te laden en kunnen wachturen vermeden worden. Wij hebben zelf altijd rechtstreeks contact met onze klanten, zodat er altijd snel gereageerd kan worden op wijzigingen in bepaalde situaties.
  • Met onze 2 Broshuis 2Connectchassis, zijn we nog flexibeler.
  • Een schuifzeiloplegger met schuifdak en laadklep hebben wij ook tot onze beschikking, zodat er ook andere stukgoederen vervoerd kunnen worden.
  • Hebben we het heel erg druk, dan worden de pieken opgevangen met een aantal vaste charters, die al geruime tijd voor ons rijden. Zij weten ook waar S. Raeman Transport voor staat en zorgen er dan ook voor dat zij onze snelle services en flexibiliteit handhaven.
  • We hebben een heftruck met 10 ton hefvermogen, zodat we de mogelijkheid hebben om containers bij ons op het terrein af te zetten of over te zetten.

Kunnen wij iets voor u betekenen in het containertransport of andere transporten?

Aarzel niet en neem contact met ons op. We kunnen geheel vrijblijvend een offerte voor u maken.

OVERIGE DIENSTEN

  • Wij hebben sinds oktober 2010 een nieuwe opslagloods, van ca. 1000 m2 met laad- en loskaai, ter beschikking. Wij kunnen dus ook voor de op- en overslag van uw goederen zorgen. Door middel van onze schuifzeiloplegger met laadklep, kunnen wij de goederen ophalen en/of het leveren op de door u gewenste plaatsen. 

Heeft u interesse in één of meerdere van onze diensten, aarzel niet en neem contact met ons op. We kunnen altijd een vrijblijvende offerte voor de huur van een container en/of voor op- en overslag van goederen maken.

Dus bel of mail ons en we hopen dan ook in de toekomst eventueel prettig zaken met u te kunnen doen.