Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Sterk in service en flexibiliteit

Nieuwe loods, Logo, Website en Facebook....

Ook bij S. Raeman Transport staat de tijd niet stil. Het jaar 2010 was dan ook een jaar met veel veranderingen:

  • In maart 2010 hebben we een logo in gebruik genomen waar we heel erg trots op zijn.
  • In mei 2010 hebben wij onze website www.raemantransport.nl gepubliceerd.
  • In september 2010 is de bouw van onze loods gestart.

Sinds de start in 2001 hebben wij altijd een stuk loods naast ons op Vlasstraat 10 gehuurd voor op- en overslag van goederen en voor onderhoud en reparaties aan ons materiaal. Gezien de eigenaren het terrein met loods wilden verkopen, waren wij genoodzaakt hiervoor een andere oplossing te zoeken. We hebben toen de keuze gemaakt om een loods op ons eigen terrein te bouwen.

Als eerste hebben wij in juni 2010 een hekwerk geplaatst tussen Vlasstraat 10 en Vlasstraat 10a. (Zie luchtfoto) Het makkelijk heen en weer lopen en rijden tussen deze 2 terreinen was toen definitief voorbij. Na al die jaren dat het "één" terrein was, is dit hoofdstuk dan voor goed afgesloten.

Na veel denkwerk, hoe we het het beste en zo praktisch mogelijk zouden doen, hebben wij eind maart 2010 de bouwvergunning ingediend bij de Gemeente Sluis en deze werd direct goedgekeurd. We zijn dan ook gelijk 1 juni 2010 begonnen!

Omdat wij zelf veel middelen binnen ons bedrijf hebben, konden we heel veel voorbereidende werkzaamheden zelf uitvoeren. Zo hebben we zelf de loods uitgezet, fundering gegraven en alles klaargelegd om beton te storten.

Half augustus 2010 is er beton gestort en in september 2010 zijn we gestart met de bouw van de loods.

Het is niet een complete nieuwbouw geworden. Met wat speurwerk op het internet, zijn we Handelsonderneming Soeting uit Joure tegen gekomen. Zij hadden deze loods elders afgebroken en de constructie, zoals spanten, balken en roldeuren, werden door hen op internet aangeboden. We zijn toen met hen in contact gekomen en zij hebben de loods weer opnieuw bij ons opgebouwd.

Wel is de beplating op het dak en aan de wanden allemaal nieuw. Wij wilden een laad- en loskaai en dit stuk heeft de Firma Soeting er "aangemaakt".

De werkplaats en het magazijn zijn er ook nieuw in gemaakt. Zo kunnen we veel onderhoudwerkzaamheden aan het wagenpark zelf uitvoeren.

Ongeveer half oktober 2010 was de loods gebruiksklaar.

Zo heeft S. Raeman Transport een op- en overslag ruimte van ca. 1000 m2 ter beschikking. Dit met heel veel dank aan Handelsonderneming Soeting uit Joure die 6 weken van maandag t/m donderdag, met 3 mensen en hulp van onszelf deze klus geklaard hebben. Knap werk. Het was dan ook heel prettig met hun samen te mogen werken.

We zijn per 1 januari 2011 officieel verhuisd van Vlasstraat 10 naar Vlasstraat 10a. De "oude" loods en terrein aan de Vlasstraat 10 zijn dan ook voorgoed verleden tijd.

Klaar zijn we tot op heden nog steeds niet en dat zal ook nog wel een tijdje duren. Transporten en onderhoudswerkzaamheden gaan ook gewoon door, dus het moet allemaal tussendoor gebeuren.

We kunnen er in ieder geval wel in werken, want de werkplaats en magazijn zijn ingericht. 

In verband met allerlei wetten en regels, zijn we ook geheel in orde met onze aparte was- en tankplaats. Deze voldoet geheel aan de eisen.

We zijn trots op onze "nieuwe" loods en hopen er veel gemak van te hebben en dat deze ook voor veel opslag mag dienen.

Zoals velen zijn wij vanaf december 2017 ook te vinden op Facebook, waar wij regelmatig foto's ed. zullen plaatsen van onze werkzaamheden.

Diavoorstelling wordt automatisch vanaf het begin gestart. Voor de meest recente foto's, klikt u door op het pijltje tot de plaats vanaf waar u de foto's wilt bekijken. Selecteer de foto en klik vervolgens op het pijltje in de foto en de diavoorstelling wordt vanaf daar hervat.