Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Sterk in service en flexibiliteit

Zo vader, zo zoon ....

2001

Steven is opgegroeid in het "transportwereldje" en reed vroeger dan ook vaak eens mee met zijn vader. Als er in de loods op een heftruck gereden moest worden, was Steven daar op jonge leeftijd al voor te vinden. Na de middelbare school is hij naar Zeebrugge vertrokken om daar zijn diploma's voor zelfstandig transportondernemer te halen.

Wegens gezondheidsredenen van vader Patrick, heeft Steven het bedrijf in augustus 2001 overgenomen en het bedrijf onder de naam S. Raeman Transport voortgezet. 

Bij de overname heeft Steven een aantal klanten van zijn vader overgenomen. De transporten hiervoor zijn in de loop van de jaren sterk gegroeid.

2008

Sinds december 2008 hebben wij een vergunning voor het vervoeren van afvalstoffen in België conform art. 5.1.3.4 van Vlarmea (sinds 1-6-2012 Vlarema). Dit staat geregistreerd bij de Openbare Afvalstoffenmaatschappij voor het Vlaamse gewest (OVAM).

Eind dit jaar hebben wij van een collega, waar vader Patrick vroeger ook al mee samenwerkte, de vrachtauto (een Volvo FH12) en een Desot containerchassis overgenomen. Ons wagenpark werd hiermee uitgebreid naar 2 vrachtauto's. Het aantal containerchassis is gelijk gebleven, omdat de "oudste" werd verkocht.

2009

Door een ongeval hebben wij de blauwe Volvo FH12 noodgedwongen moeten vervangen door een nieuwe rode Volvo FH13. Deze is in november in gebruik genomen.

2010

Dit is voor ons een jaar geweest met veel positieve veranderingen:

We hebben nu een eigen logo.

Onze eigen opslagloods, met laad- en loskaai is gebouwd. De loods is ca. 1000 m2 groot. Een stuk groter dan het oppervlak, dat wij jaren hebben gehuurd in de loods op het terrein naast ons.

Voor het uitgebreid overzicht en foto's van de bouw van de loods, zie het tabblad "Loods, Logo en Website" 

In maart hebben we tijdelijk een chauffeur aangenomen. Hij heeft hiervoor ook als inleenkracht bij ons gewerkt. I.v.m. met de bouw van de loods, heeft hij ter ondersteuning gereden, zodat we zelf voorbereidende werkzaamheden konden verrichten voor het bouwen van de loods. Per 1 november is hij gestopt en zijn we verder gegaan met 1 vrachtauto.

 2011

Door de toenemende drukte van het afgelopen half jaar, hebben we besloten om opnieuw een medewerker in dienst te nemen. Hij is in maart begonnen. Met hem erbij hopen we dit op te kunnen vangen.

Tevens zijn wij in oktober gestart met de 35-urige nascholing t.b.v. code 95 op het rijbewijs. Dit houdt in dat iedere chauffeur met een "oud"-chauffeursdiploma, vóór september 2016, 35 uur nascholing moet hebben gevolgd, om zo zijn chauffeursdiploma te behouden. Aantal voorbeelden hiervan zijn: ladingzekering, adr, zuinig rijden, digitale tachograaf, slibcursus enz. enz. Heb je hier aan voldaan, krijg je de code 95 op je rijbewijs.

2013

Na 12 1/2 jaar trouwe dienst bij P. Raeman V.O.F en S. Raeman Transport, hebben we 29 april 2013 afscheid genomen van onze trouwe Renault AE. Deze is vervangen door een Renault Premium.

Tevens hebben wij onze schuifzeiloplegger in een "nieuwe jasje" gestopt. Nieuwe zeilen voorzien van ons logo.

In de loop van de jaren is het aantal containers per jaar sterk gegroeid. In 2001 waren dit er ca. 450 per jaar. Nu zijn dit er ca. 1000 per jaar.

Door de uitbreiding van het aantal containerchassis, een tweede vrachtauto, een strakke planning, flexibiliteit, afkoppelen bij de klant en een aantal goede vaste charters, is dit goed te regelen.

2015

Omdat de drukte blijft aanhouden, hebben we besloten om een Broshuis 2connect chassis toe te voegen aan ons wagenpark. Deze is in mei in gebruik genomen. Zo kunnen we nog makkelijker onze klanten bedienen.

2016

Een jaar om best trots op te zijn!

16 augustus 2016: S. Raeman Transport bestaat 15 jaar!

In maart hebben afscheid genomen van onze chauffeur. Hij is 5 jaar bij ons in dienst geweest. Gelukkig hebben wij een nieuwe chauffeur gevonden die per 1 maart bij ons is begonnen.

2017

Ook een jaar met veel verandering. In maart is er een 3e vrachtauto bij gekomen en tevens is er in mei een nieuwe chauffeur bij ons in dienst getreden. Met hem en een extra auto erbij kunnen we nog flexibeler zijn voor onze klanten.

Ook Raeman Transport moet met de tijd mee. We zijn vanaf december ook te vinden op Facebook.

2018

In april hebben wij een 2e Broshuis 2Connect in bedrijf genomen.

2001 - heden

S. Raeman Transport

   Diavoorstelling wordt automatisch vanaf het begin gestart. Voor de meest recente foto's, klikt u door op het pijltje tot de plaats vanaf waar u de foto's wilt bekijken. Selecteer de foto en klik vervolgens op het pijltje in de foto en de diavoorstelling wordt vanaf daar hervat.